30ML HOORN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 30ml Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 15:48 Het eten was heerlijk, maar duurde wel heel lang voordat het bezorgd werd.
6 jan 2024 om 17:02 Eten was top. Bezorging was op tijd. Vind het alleen erg prijzig
3 nov 2023 om 12:59 Heerlijke tuna melt en green smoothie. De een nog lekker warm en de ander goed gekoeld. Vlotte bezorging.
3 okt 2023 om 16:25 Wel heel fijn dat er iets gezonds te bestellen is. Het eten was helaas wel koud toen het aankwam. De broodjes zijn ook wel erg duur vind ik. Er zit weliswaar veel op maar in verhouding is het alsnog veel te duur. Wel lekker alsnog hoor.
3 okt 2023 om 14:25 Heerlijk eten en super leuke mensen.
28 sep 2023 om 20:37 We hebben hier al vaker besteld. Elke keer lekker. Wel prijzig, vooral de zoetigheden. Maar wel erg lekker. Ik kreeg deze keer wel minder zalm dan anders. Hopelijk volgende keer weer een normale hoeveelheid
24 sep 2023 om 15:51 Altijd van goede kwaliteit en heerlijk! Echt een van mijn favoriete tentjes in Hoorn
27 aug 2023 om 19:26 Bestelling was niet correct geleverd. Bezorging duurte veelte lang, en service aan telefoon was uitermate slecht. Weinig compensatie.
26 aug 2023 om 16:48 Eten was perfect was jammer genoeg ietsje te koud maar het smaakte perfect
8 aug 2023 om 13:27 The pancakes were nice but I got blue berry pancakes when I ordered the “pancake deluxe”
1 aug 2023 om 14:08 Amazing food, as good as in their main venue in city center! Altijd Top!
4 jul 2023 om 14:21 Aardige bezorgster en snelle levering. Eten was lekker, maar wel prijzig